Legal Half Marathon a desfășurat în data de 24 martie 2024 ediția a IV-a, o altă competiție între profesiile juridice, dar nu pentru cel mai lung proces, ci pentru cea mai bună formă.

Negreșit, ca în fiecare an, Avestis a fost reprezentată de doamna Cristina Cornaci, director și fondator al companiei, alături de Lucian Molner, consilier juridic,  ambii profesioniști „veterani” ai domeniului juridic și ocupanți, în mod consecutiv, ai podiumului Legal Half Marathon.

Suntem mândri și recunoscători față de colegii noștri pentru performanțele obținute în acest an și nu putem să nu le lăudăm rezultatele. Doamna Cristina Cornaci a obținut locul III la proba de cros, 10k, la categoria peste 40 de ani, iar Lucian, ca și în anul precedent, a obținut locul I la categoria de până în 39 de ani, distanța de 21k. 

Participarea la acest maraton, cât și la altele, este o tradiție pe care colegii noștri o păstrează cu pasiune și bucurie, pentru că a fi alergător presupune disciplină, echilibru între minte și trup, antrenament, motivare și nu în ultimul rând, determinarea de a ieși din zona de confort.

Probabil vor mai fi și alte maratoane și nu avem nicio îndoială că podiumul va fi ocupat tot de către colegii noștri pentru că, asemenea vieții profesionale, de jurist, își doresc întotdeauna să fie cei mai buni și muncesc constant pentru a obține cele mai bune rezultate. Mulțumim pentru exemplul frumos pe care ni-l oferiți!

Înscriere newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile Avestis.

Vă rugăm să așteptați...

Mulțumim pentru înscrierea la newsletter!