Adorăm evenimentele de acest gen și atunci când ni se oferă ocazia, nu o ratăm sub nicio formă, cu atât mai mult cu cât pentru o parte din echipa Avestis participarea la concursurile de alergare este o pasiune înverșunată.

Duminică, 27 martie 2022, începând cu ora 09:00 s-a desfășurat în București – Legal Half-Marathon 2022 – uneveniment dedicat alergătorilor profesioniști, membrilor comunității juridice și publicului larg, scopul fiind strângerea de fonduri pentru asigurarea de servicii gratuite copiilor și adulților care se confruntă cu boli grave, copiilor cu autism și tinerilor instituționalizați din România.

Din partea Avestis International au participat la acest eveniment, doamna Cristina Cornaci – Director General și fondator Avestis și Lucian Molner – consilier juridic, obținând locuri pe podium și rezultate excelente, respectiv locul I la semi-maraton și locul II la cross, categoria „Alte profesii juridice: Notari, executori judecătorești și consilieri juridici”.

Ne mândrim cu colegii noștri și ne bucurăm că putem să îmbinăm activitatea profesională cu pasiunile care generează un stil de viață sănătos, activ și plin de energie. Considerăm că activitatea sportivă este un factor extrem de important pentru a găsi echilibru între minte și corp, între activitate la birou și timp liber, între a avea o viață sănătoasă și a-ți dori una.

Îndemnăm pe toată lumea să facă sport și să se bucure de fiecare beneficiu pe care acesta îl aduce asupra existenței și , nu în ultimul rând, să țină cont întotdeauna că o minte sănătoasă nu poate sta decât într-un corp sănătos.

Înscriere newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile Avestis.

Vă rugăm să așteptați...

Mulțumim pentru înscrierea la newsletter!