legal marketing

Avestis in Legal Marketing

Procedura executării silite imobiliare Mai mult >>

Cristina Cornaci: Etica și buna-credință în contracte Mai mult >>

Avestis obține hotărâre definitiva si irevocabila ... Mai mult >>

avestis profit.ro

Avestis in profit.ro

Împărțirea bunurilor comune, pe calea contestației la executare Read More >>

Drepturile consumatorilor în raport cu finanțatorii Read More >>

Universul Juridic

Confesiunea unui june angajat: Universul Juridic

Practica reflectă deseori o realitate profesională în care, în majoritatea cazurilor, relațiile contractuale de muncă sunt precedate de anumite dificultăți generate de perspectivele diferite pe care angajatorii și angajații ...

Read More >>
club antreprenor

Avestis în Club Antreprenor

Interviu cu doamna Cristina Cornaci, Fondator și Director General, Avestis International: Îndemn antreprenorii să apeleze la juriști și economiști pentru a le expune cât mai corect avantajele și dezavantajele unei finanțări.Read More >>

Interviu Cristina Cornaci: Ne distingem prin competențele noastre profesionale, materiale și teritoriale.Read More >>

Avestis în Wall Street

Recuperarea creantelor datorate de persoanele juridice ridica riscuri sporite de neincasare, riscuri cauzate de lipsa activelor, diminuarea fluxului de numerar si insolventa, sustine Cristina Cornaci, business manager in cadrul companiei Avestis International.

Citește tot articolul >>

Avestis în Ziarul Financiar

VIDEO ZF Live. Cristina Cornaci, Director General Avestis, recuperator de bunuri de la debitori: 80% dintre situaţiile care ajung la noi se rezolvă pe cale amiabilă.

Au fost totuşi cazuri în care debitorii au folosit bunuri fără să plătească timp de şase ani

Citește tot articolul >>

Cristina Cornaci, femeia #încrezatoare

Cine este ALISIA ENCO? ALISIA ENCO sunt eu. ALISIA ENCO sunteti voi.

Mi-am dorit sa vad in jurul meu cat mai multe femei creative, carora nu le este teama sa isi exprime personalitatea prin tinutele lor si am ales astfel 5 doamne, care poarta brandul ALISIA ENCO si care se identifica cu atributele femeii ALISIA ENCO, atribute pe care vi le-am prezentat amanuntit in articolul „Cine este femeia ALISIA ENCO? Sunt eu. Sunteti voi.”

Citește tot articolul >>

Cristina Cornaci, speaker la MEET THE WOMAN

MEET THE WOMAN este un eveniment de business networking ce are loc lunar si se adreseaza atat antreprenoarelor, cat si femeilor care lucreaza in companii si sunt specialiste intr-un domeniu de activitate.

Citește tot articolul >>

Inspiraţia zilei în business

Astăzi, Cristina Cornaci, Avestis: "Important pentru orice tânăr este să facă ceea ce-şi doreşte. Să nu se gândească dimineaţa că se duce la muncă, ci că se duce să facă ceea ce îi place" - VIDEO.

Citește tot articolul >>

Clauze abuzive apar şi în contractele de leasing

În ultimii ani se poate observa o creştere a numărului debitorilor care invocă în faţa instanţelor de judecată dispoziţiile Legii nr. 193/2000 privind clauzele abuzive, existenţa acestora în cadrul contractelor de leasing, atunci când li se solicită plata unor sume de bani calculate...

Citește tot articolul >>

CH BECK

The impact of the insolvency procedure over ongoing lease agreements

Among the issues financiers must deal with one must also count the impact of the insolvency procedure over ongoing lease agreements. Many lessees, who find it hard to maintain a valid cash flow, look for the protection granted to them by the Insolvency Law no. 85/2014 and subsequently attempt to restructure their activity and schedule the payment of their debts.

Read more >>