Deseori am avut ocazia să vorbesc despre antreprenoriat și am făcut acest lucru cu drag și pasiune, deoarece antreprenoriatul reprezintă o parte semnificativă din viața mea. 

Pentru Avestis anul acesta facem „buletinul” de 14 ani, iar împreună cu echipa mea am reușit să ajungem în acest punct crescând frumos și armonios. Parcursul de până acum nu a fost unul ușor, însă a fost provocator și dinamic. Pentru un antreprenor este ceva firesc! Nu cred că există satisfacție mai mare decât aceea de a privi în urmă și de a constata cât de mult sens au căpătat propriile acțiuni, idei, credințe, principii și cum acestea au devenit felul tău de a fi în afacere și în profesie, know-how-ul care a dat roade și care ne face unici.

Ca antreprenor, în fiecare zi am șansa de a îmbunătăți câte ceva în cadrul business-ului pe care îl dezvolt la Avestis și profit de aceasta cât mai mult cu putință. Rezultatele de astăzi sunt dovada muncii de ieri, iar consecvența, așa cum s-a demonstrat de-a lungul timpului, este cel mai important factor al dezvoltării progresive.   

În cei 14 ani de activitate în acest format, pe nișa recuperărilor de bunuri și creanțe, pot spune că sunt într-un permanent proces de îmbunătățire și perfecționare a procedurilor din cadrul companiei. Pun foarte mult accent pe perfecționarea profesională continuă a oamenilor cu care lucrez și consider ca această activitate are darul de a te ține permanent în alertă profesională. Azi, toate aceste lucruri se reflectă în satisfacția clienților noștri, în admirația pe care o stârnim printre practicienii dreptului, dar și în sentimentele proprii de mulțumire.

Echipa pe care am format-o este excepțională, nu doar din punct de vedere al capacităților intelectuale individuale și a pregătirii profesionale, ci și din perspectiva unui întreg care îmbină responsabilitate, trăsături de personalitate complementare, pasiune față de profesie și respect față de sine și cei din jur. Cred cu tărie că un colectiv bine închegat și format este esențial pentru orice business și că resursa umană este cea care nu doar că îndeplinește niște sarcini, ci le îmbracă și cu emoție. De mai bine de 11 ani, am norocul sa fie alături de mine câțiva oameni dedicați profesiei juridice, cu aceleași principii și fundamente, oameni care se identifică în prezent cu tot ce înseamnă marca Avestis. 

Avestis se mândrește cu o multitudine de proiecte care sunt variate și captivante, dar mai ales atrăgătoare pentru cei pasionați de drept. Particularitatea Avestis constă în faptul că ne place să împărtășim cunoștințele noastre, acesta fiind un aspect care ne aduce întotdeauna plăcere și bucurie.

Anii ce urmează îi văd la fel de provocatori, iar pentru Avestis îmi doresc în continuare o evoluție firească, sănătoasă și orientată în permanență către rezultate. Celor 14 ani care au trecut le mulțumesc pentru învățătură, pentru provocări, pentru sensul existențial și pentru că m-au împlinit din punct de vedere profesional și personal.

La mulți ani, Avestis!

Cristina Cornaci
Fondator Avestis

Înscriere newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile Avestis.

Vă rugăm să așteptați...

Mulțumim pentru înscrierea la newsletter!