Valorile Avestis

Încrederea se emană de cele mai multe ori,
Atunci când e construită din principii și valori!


Avestis International SRL

Perseverență, eficiență, profesionalism

Suntem în permanență la curent cu modificările legislative și ne adaptăm întotdeauna noilor trenduri de pe piață, punând la dispoziția clienților noștri toate informațiile necesare care îi impactează în mod direct, într-o manieră cât se poate de eficientă și păstrând totodată transparența în raporturile stabilite între noi și clienții noștri. Dăm dovadă de profesionalism, creând un sistem conjunctural alcătuit din toate resursele necesare de ordin tehnic, material și nu în ultimul rând uman, pentru a răspunde cu celeritate tuturor provocărilor.

Impactul Starii de Urgenta asupra executarilor silite

Analiză, strategie, individualizare

Pentru noi, fiecare dosar vine la pachet cu propria poveste căreia îi oferim un studiu și o analiză amănunțită, astfel încât să identificăm soluția potrivită.
Datorită practicii dinamice și a varietăților de soluționări pe care le-am experimentat reușim să adoptăm strategia ideală pentru obținerea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Avestis International SRL

Comunicare, consiliere, mediere

Soluționarea pe cale amiabilă a dosarelor aflate în portofoliul nostru implică deținerea unor abilități de comunicare extraordinare, întrucât reacțiile debitorilor sunt spontane și de foarte multe ori surprinzătoare. Cu toate acestea, în 80 % din cazuri reușim să ajungem la o înțelegere cu debitorii și să ne focusăm pe soluționarea dosarelor, obținând costuri cât mai reduse atât pentru clienții noștri în calitate de creditori, cât și pentru debitorii înșiși.

Valorile Avestis

Valorile Avestis