Echipa Avestis

Echipa Avestis

Acoperim un domeniu de nișă în peisajul juridic românesc, prin extindere la toate activitățile conexe recuperării, având la dispoziție toată infrastructura necesară, umană, tehnică, materială, pentru a raspunde tuturor provocărilor din acest domeniu.

Cristina Cornaci

CEO & Co-Founder

Pasiunea este o competenta innascuta. Profesionalismul inseamna sa faci bine ceea ce stii, sa te perfectionezi continuu in profesia pe care ai ales-o, sa castigi respectul si aprecierea celor din jur, prin rezultate.

Ovidiu Uibariu

Director General

Profesionalismul reprezinta imbinarea obiectivelor stabilite in cadrul strategiilor, cu capacitatea manageriala de gestionare a resurselor si identificarea celor mai bune solutii de atingere a etapelor de quantificare a rezultatului final.

Lucian Molner

Consilier Juridic

Provocarile zilnice ale activitatii de consilier juridic reprezinta motive pentru a ne pune in practica competentele.

Alexandru Nacu

Alexandru Nacu

Consilier Recuperare

In domeniul recuperarilor si mai ales in relatiile sociale din acest domeniu, ai nevoie de “arme”: rabdare, putere de convingere si mai ales, anticipare.

Marc Aureliu Horia

Marc Aureliu Horia

Avocat

Integritatea morala si devotamentul pentru interesele clientului nu se pot stabili prin lege, ci prin educație și respect pentru profesia pe care o alegi.

Mădălina Ionescu

Mădălina Ionescu

Avocat

Profesia de avocat presupune o continuă muncă de cercetare, pentru a identifica soluțiile optime și strategiile aplicabile fiecărei spețe în parte.

Raluca Tabacaru - Avestis

Raluca Tăbăcaru

Consilier Juridic

Pasionata de dezbateri si atrasa de doctrina, cu un puternic simt justitiar si o atentie sporita la detalii, imi place sa ma documentez in permanenta, astfel incat argumentatia mea juridica sa fie infailibila.

Roxana Gheorghe

Director Economic

Profesia contabila a devenit o provocare, in ceea ce priveste dezvoltarea continua a nivelului competentelor profesionale. Sub lozinca „stiinta, independenta, moralitate”, ma alatur tuturor profesionistilor contabili pentru a raspunde provocarilor acestei profesii.

Iulia Tuță

Consilier Juridic

Fără echilibru puternic, persoană care exercită profesia de jurist nu va putea valorifica valentele reale pe care profesia i le oferaă și va fi perceput ca un simplu comerciat de servicii juridice.

Doni Simion

Doni Simion

Consilier juridic

Orice provocare, e un pas spre performanța. Stabilește un echilibru între cunoștințele teoretice si practice si vei avea rezultatul dorit.

Lucica Movileanu

Lucica Movileanu

Consilier Juridic

Având o înclinație deosebită spre științele exacte și fiind atrasă de aspectele economice ale activității de business în general, lucrez cu o plăcere deosebită în domeniul recuperării creanțelor. Motivația este baza reușitei.

Domenii de activitate

Activitatea de recuperare implică o muncă de echipă, care trebuie să acopere toate etapele necesare finalizării cu succes a obiectivelor stabilite.

Citește mai mult
 • Recuperari bunuri

  • Amiabil;
  • Executare silită;
  • Reprezentare în instanță;
 • Recuperare creante

  • Amiabil;
  • Executare silită;
  • Reprezentare în instanță;
 • Litigii

  • Contestații la executare;
  • Acțiuni pe dreptul comun;
  • Procedura insolvenței;
  • Plângeri penale;
Avestis Inner Team