Echipa Avestis

Echipa Avestis

„În orice activitate, de succes poți avea parte,
Dacă munca e făcută de-o echipă ca la carte!”

Sub tutela unui management foarte bine organizat și competent, echipa AVESTIS este formată din avocați și consilieri juridici cu o pregătire profesională desăvârșită în domeniul juridic, punându-se accent cu precădere pe segmentul de recuperare a bunurilor și a creanțelor, pe cale amiabilă sau, când situația o impune, pe cale judiciară.

Performanțele obținute de-a lungul timpului au condus la obținerea celor mai bune rezultate în activitatea pe care o desfășurăm, funcționând întotdeauna pe principiul unității, a muncii în echipă și a dezvoltării mutuale, pentru că în orice domeniu de activitate suntem de părere că singur poți ajunge mai repede, dar împreună ajungi întotdeauna mai departe.

Cunoștințele juridice, competențele de comunicare, precum și gândirea strategică și eficientă a echipei AVESTIS fac ca activitatea pe care o desfășurăm să dăinuie și să se afle într-o permanență ascensiune și dezvoltare.

Cristina Cornaci

Cristina Cornaci

Director General

Am pus bazele acestui business pentru că mi-am dorit să creez ceva unic, nemaiîntâlnit în acest domeniu juridic atât de ofertant pe piață. În mintea mea, AVESTIS este definiția complexității, a diversității și a profesionalismului, iar performanțele pe care le obținem împreună cu echipa sunt rezultatele muncii noastre dedicate scopului comun: îndeplinirea cerințelor în vederea stabilirii dreptății și a corectitudinii. Viziunea mea este să dezvolt și să îmbunătățesc activitatea juridică, atât în mod general, cât și aplicabil pe obiectul de activitate al AVESTIS INTERNATIONAL.

Lucian Molner

Consilier Juridic

M-am dezvoltat odată cu această societate și pot spune că, de-a lungul timpului, căpătând experiență în domeniul juridic, am devenit tot mai bun și mai dedicat în profesia pe o desfășor. Mă identific în totalitate cu ceea ce fac, iar rezultatele pe care le obțin sunt întocmai pe măsura devotamentului pe care îl am față de această activitate. În opinia mea, nu există o limită când vine vorba despre dezvoltarea profesională, ci limitele ni le impunem noi, crezând că nu putem face față provocărilor ce ni se ivesc în cale.

Mădălina Ionescu

Mădălina Ionescu

Avocat

Avocatura nu este o meserie, ci este o profesie și una înnobilatoare chiar. Presupune sacrificii, dar totodată aduce cu sine satisfacții și realizări de care m-am bucurat și pe care le consider o veritabilă răsplată pentru munca și dedicarea pe care o am exercitându-mi profesia. Experiența pe care am acumulat-o, a conturat de-a lungul timpului spiritul justițiar ce mă compune, iar înclinarea mea pentru cercetare și studiu au transformat pasiunea pentru științele juridice în virtute.

Marin Grecu

Consilier Juridic

Mă identific cu domeniul juridic și mă regăsesc în activitățile pe care le întreprind zi de zi. Spiritul organizat și influențele ușor tipizate mă ghidează să îmi exercit cu responsabilitate atribuțiile, găsind o ordine în tot ceea ce îmi propun să realizez. AVESTIS este locul în care mă pot dezvolta ca profesionist pe fundamentul calităților mele și pot evolua constant datorită informațiilor și experiențelor cu care mă confrunt zilnic.

Iulia-Alexandra Iftimie

Consilier Juridic

Opinia majorității este aceea că dreptul face parte din categoria științelor exacte. Pentru mine este artă, atât din punctul de vedere al teoriei, cât și al practicii. Și spun acest lucru pentru că, odată cu debutul meu în cadrul AVESTIS, am descoperit că latura artistică și creativitatea ce mă definesc sunt potrivite pentru a aduce un plus valoare specificului juridic. Îi pot da culoare și muzicalitate, afirmând cu fatuitate că:
„Din mulțimea mea de gânduri, / Pe care le-am adunat,
Pot să scriu în patru rânduri, / Ce scriu alții-ntr-un tratat.”

Adrian Ganea

Business Development

Orice business, pentru a se afla într-o permanentă evoluție, trebuie monitorizat, perfecționat și adaptat în funcție de indicii de pe piață. A dezvolta un business de calitate, nu presupune doar sporirea profitabilității, ci înseamnă o reală implicare în identificarea celor mai eficiente strategii pentru a îmbunătăți conceptul, serviciile, imaginea și chiar viziunea unei societăți. Sunt prin definiție un dezvoltator și îmi place să caut cele mai optime soluții pentru a obține rezultate excepționale în activitatea pe care o desfășor.

Stefan Iftime

Ștefan Iftime

Consilier Juridic

Experiența mea în domeniul executării silite este una semnificativă, aprofundând de-a lungul timpului acest segment al dreptului și dezvoltând pasiune pentru ceea ce fac. Domeniul recuperărilor a venit ca un avânt al dezvoltării mele profesionale căci, pe lângă executarea silită, am ocazia să cunosc, să învăț și să aplic multe alte proceduri judiciare și de drept comun, care-mi scot în cale noi provocări. Activitatea dinamică, situațiile neașteptate de pe teren, dar și diversitatea spețelor și dosarelor pe care le gestionez nu fac decât să-mi doresc să cunosc cât mai mult acest domeniu și să devin tot mai bun pe zi ce trece.

Iulia-Gabriela Dănilă-Bazavan

Avocat

Acuratețe și atenție deosebită la detalii. Sunt doar două aspecte care mă definesc și care mă individualizează ca profesionist în domeniul în care activez. Avocatura este o meserie cu activități minuțioase, studiu continuu și analiză puctuală, aspecte pe care le îndeplinesc cu succes în dosarele pe care le instrumentez și care îmi aduc satisfacții pe măsura eforului pe care îl depun. Îmi place să dețin informația în totalitate și poate puțin peste, iar Avestis îmi oferă accesul la divesitatea și complexitatea pe care o caut în permanență.

Ionuț Gaidur

Consilier Juridic

Sunt adeptul provocărilor și le fac față indiferent de natura lor pentru că mă adaptez ușor și învăț rapid orice lucru nou. Dispun de voință, de dorință și de interes pentru o dezvoltare frumoasă în domeniul juridic pentru a-mi forma o carieră satisfăcătoare. Activitatea mea în cadrul Avestis se află la început de drum, însă mi-am propus un parcurs promițător și ascendent pentru că îmi place ceea ce fac și sunt convins că vor obține rezultatele dorite.

Roxana Gheorghe

Roxana Gheorghe

Director Economic

Ca profesionist contabil mă identific prin meticulozitatea și atenția pe care o acord tuturor detaliilor, abordând o gândire pragmatică și exactă. De-a lungul anilor am învățat că în orice societate este esențială existența unei contabilități performante deoarece, în definitiv, cifrele vorbesc uneori mai relevant decât cuvintele.

Adrian-Cătălin Ilie

Support Manager

Întotdeauna mă focusez pe rezultate și pe identificarea soluțiilor atunci când apar diverse situații în desfășurarea activității. Sunt adeptul unei comunicări eficiente, iar acest lucru îmi facilitează calea spre a crea legături cu oamenii din jur. Îmi place să gestionez cu responsabilitate atribuțiile, lasând totodată simțul organizatoric și capacitatea de planificare a task-urilor să mă ghideze pentru a asigura suportul necesar pentru buna desfășurare a activității. Fiind prin definiție o persoană dinamică, mă bucur că am ocazia de a îmbina atribuțiile de birou cu cele de acțiune, pe teren.

Ioana Tărnăuceanu

Consilier Juridic

Am pășit timidă în lumea dreptului, dar încrezătoare că o carieră în acest domeniu îmi va aduce împlinire și satisfacție pe plan profesional. Deși mă aflu la început de drum, observ limpede că cel mai important lucru este să îți dorești și să perseverezi constant, astfel încât traiectoria către obiectivele personale să fie din ce în ce mai clară și sigură. Sunt recunoscătoare că am ocazia să cochetez cu o gamă largă de spețe, proceduri judiciare și situații desprinse din domeniul recuperărilor de bunuri și creanțe și nu pot decât să-mi doresc să învăț tot mai mult în fiecare zi.

Alexandru Firicel

Consilier Juridic

Ca jurist, am acumulat de-a lungul timpului o experiență impresionantă, activând în diverse domenii și cunoscând oameni de la care am cules lucruri frumoase și am dobândit cunoștințe valoroase. Acord o atenție desebită detaliilor, studiez cu nesaț pârghiile legale și soluționez orice speță cu responsabilitate, răbdare și profesionalism. Sunt de părere că în spatele fiecărui obiectiv atins, se află multă muncă și dedicare, iar aceasta este o rețetă după care eu funcționez atunci când îmi desfășor activitatea.