Echipa Avestis

Echipa Avestis

„În orice activitate, de succes poți avea parte,
Dacă munca e făcută de-o echipă ca la carte!”

Sub tutela unui management foarte bine organizat și competent, echipa AVESTIS este formată din avocați și consilieri juridici cu o pregătire profesională desăvârșită în domeniul juridic, punându-se accent cu precădere pe segmentul de recuperare a bunurilor și a creanțelor, pe cale amiabilă sau, când situația o impune, pe cale judiciară.

Performanțele obținute de-a lungul timpului au condus la obținerea celor mai bune rezultate în activitatea pe care o desfășurăm, funcționând întotdeauna pe principiul unității, a muncii în echipă și a dezvoltării mutuale, pentru că în orice domeniu de activitate suntem de părere că singur poți ajunge mai repede, dar împreună ajungi întotdeauna mai departe.

Cunoștințele juridice, competențele de comunicare, precum și gândirea strategică și eficientă a echipei AVESTIS fac ca activitatea pe care o desfășurăm să dăinuie și să se afle într-o permanență ascensiune și dezvoltare.

image
Echipa Avestis
Cristina Cornaci

Cristina Cornaci

Director General

Am pus bazele acestui business pentru că mi-am dorit să creez ceva unic, nemaiîntâlnit în acest domeniu juridic atât de ofertant pe piață. În mintea mea, AVESTIS este definiția complexității, a diversității și a profesionalismului, iar performanțele pe care le obținem împreună cu echipa sunt rezultatele muncii noastre dedicate scopului comun: îndeplinirea cerințelor în vederea stabilirii dreptății și a corectitudinii. Viziunea mea este să dezvolt și să îmbunătățesc activitatea juridică, atât în mod general, cât și aplicabil pe obiectul de activitate al AVESTIS INTERNATIONAL.

Lucian Molner

Lucian Molner

Consilier Juridic

M-am dezvoltat odată cu această societate și pot spune că, de-a lungul timpului, căpătând experiență în domeniul juridic, am devenit tot mai bun și mai dedicat în profesia pe o desfășor. Mă identific în totalitate cu ceea ce fac, iar rezultatele pe care le obțin sunt întocmai pe măsura devotamentului pe care îl am față de această activitate. În opinia mea, nu există o limită când vine vorba despre dezvoltarea profesională, ci limitele ni le impunem noi, crezând că nu putem face față provocărilor ce ni se ivesc în cale.

Mădălina Ionescu

Mădălina Ionescu

Avocat

Avocatura nu este o meserie, ci este o profesie și una înnobilatoare chiar. Presupune sacrificii, dar totodată aduce cu sine satisfacții și realizări de care m-am bucurat și pe care le consider o veritabilă răsplată pentru munca și dedicarea pe care o am exercitându-mi profesia. Experiența pe care am acumulat-o, a conturat de-a lungul timpului spiritul justițiar ce mă compune, iar înclinarea mea pentru cercetare și studiu au transformat pasiunea pentru științele juridice în virtute.

Doni Simion

Simion Doni

Consilier juridic

Activând în acest domeniu, am realizat că performanțele profesionale nu se pot atinge decât prin studiu intens și continuu, iar situațiile neprevăzute pot fi preîntâmpinate numai dacă stăpânești cu certitudine informațiile necesare. AVESTIS INTERNATIONAL mi-a oferit prilejul de a-mi pune în valoare calitățile și mi-a deschis noi orizonturi în sfera juridicului astfel încât, pe zi ce trece, îmi doresc să aprofundez cât mai multe noțiuni în activitatea pe care o desfășor și să le pun în aplicare pentru a deveni un profesionist desăvârșit.

Lucica Movileanu

Lucica Movileanu

Consilier Juridic

Frumusețea activității pe care o desfășor în cadrul societății AVESTIS nu rezidă în atribuțiile de bază pe care le întreprind, ci în obiectivele pe care le ating întâlnindu-mă în permanență cu provocări noi. Ca să poți ajunge la apogeul dezvoltării profesionale este necesar să fii în permanență perseverent, motivat și deschis către cunoaștere, atribute pe care le-am căpătat datorită experienței mele în domeniul juridic.

Adrian Ganea

Adrian Ganea

Business Development

Orice business, pentru a se afla într-o permanentă evoluție, trebuie monitorizat, perfecționat și adaptat în funcție de indicii de pe piață. A dezvolta un business de calitate, nu presupune doar sporirea profitabilității, ci înseamnă o reală implicare în identificarea celor mai eficiente strategii pentru a îmbunătăți conceptul, serviciile, imaginea și chiar viziunea unei societăți. Sunt prin definiție un dezvoltator și îmi place să caut cele mai optime soluții pentru a obține rezultate excepționale în activitatea pe care o desfășor.

IULIA-ALEXANDRA IFTIMIE

Iulia-Alexandra Iftimie

Consilier Juridic

Opinia majorității este aceea că dreptul face parte din categoria științelor exacte. Pentru mine este artă, atât din punctul de vedere al teoriei, cât și al practicii. Și spun acest lucru pentru că, odată cu debutul meu în cadrul AVESTIS, am descoperit că latura artistică și creativitatea ce mă definesc sunt potrivite pentru a aduce un plus valoare specificului juridic. Îi pot da culoare și muzicalitate, afirmând cu fatuitate că:
„Din mulțimea mea de gânduri, / Pe care le-am adunat,
Pot să scriu în patru rânduri, / Ce scriu alții-ntr-un tratat.”

Roxana Gheorghe

Roxana Gheorghe

Director Economic

Ca profesionist contabil mă identific prin meticulozitatea și atenția pe care o acord tuturor detaliilor, abordând o gândire pragmatică și exactă. De-a lungul anilor am învățat că în orice societate este esențială existența unei contabilități performante deoarece, în definitiv, cifrele vorbesc uneori mai relevant decât cuvintele.