1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea site-ului avestis.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul avestis.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. Avestis.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Avestis.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit.
Prin intermediul formularului de cautare, din partea de sus a fiecarei pagini, se pot afla usor si rapid informatii.
Pentru ca avestis.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

  • WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
  • NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
  • NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
  • NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
  • VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Daca avestis.ro va va furniza un cont de acces pentru o zona specifica a websiteului, acesta se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs. avestis.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.
In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informativ. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica avestis.ro. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website, sub nicio forma, sub sanctiunea daunelor interese in cuantum de minim 50.000 euro.

5. Publicarea de informatii de catre utilizator

Avestis.ro permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum si gazduirea lor. Avestis.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.
Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. Avestis.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vre-un avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului. Avestis.ro are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.
Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre avestis.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. Avestis.ro permite folosirea materialelor doar in interes personal, informational si non-comercial.

6. Limitarea raspunderii

Avestis.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

8. Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; avestis.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.