Clienții Avestis


Experiența Avestis

Suntem de părere că feedback-ul este esențial în stabilirea unei comunicări eficiente și în consolidarea încrederii care precede orice colaborare infiderent de natura ei. Clienții Avestis joacă un rol prioritar în desfășurarea activității noastre și depunem toate diligențele pentru îndeplinirea fiecărui deziderat venit din partea lor. Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a plasat într-o poziție de vârf în referințele clienților noștri care ne-au recomandat serviciile și aptitudinile în savârșirea activității de recuperare și a celorlalte activități conexe, bucurându-ne de toată aprecierea și admirația aduse la adresa noastră.

Testimoniale clienți

Clientii Avestis
  • Recomand echipa "Avestis" pentru analiza serioasă, abordarea curajoasă dar în mod deosebit pentru consilierea corectă și profesionistă!
    Elena Negulei
    Founder Edna Imobiliare
  • Încununând dorința noastră de dezvoltare cu profesionalismul și inițiativa partenerilor noștri de la Avestis și cu o bună comunicare de ambele părți, am reușit să îmbunatățim rezultatele și să accelerăm toate activitățile ce fac subiectul colaborării noastre.
    George Biță
    Director Departament Executare Silită - Getback Recovery SRL
  • Avestis au o echipă de avocați bine pregătiți profesional, dedicați scopurilor noastre comune, meticuloși în tot ceea ce fac, flexibili când trebuiesc înțelese anumite situații dificile, cu o echipă de recuperări eficientă.
    Conducerea
    Impuls Leasing Romania IFN SA
  • Am găsit în Avestis un partener de lucru profesionist, de încredere, responsabil, flexibil, care a urmarit să obțină rezultate favorabile organizației noastre.
    Ciprian Huma
    Director General - U.S.E. SYSTEMS SRL
  • Recomandăm cu multă încredere serviciile, acuratețea și profesionalismul AVESTIS INTERNATIONAL SRL.
    Daniel Rosca
    Director General - RECA Bucuresti
  • Seriozitatea, promptitudinea și profesionalismul angajaților Avestis ne-au demonstrat că această societate dispune de managementul și experiența necesară pentru a activa în acest domeniu.
    Bogdan Petrenco
    Director General – Tehnoprest 2001 SRL

Clienții noștri