Clienții Avestis


Echipa Avestis

Experiența Avestis

Prin prisma experienței dobândite de-a lungul anilor, ne adresăm cu precădere societăților de leasing și instituțiilor bancare, unde avem o cazuistică importantă, care ne ajută să răspundem cu promptitudine situațiilor cu care ne-am putea confrunta, în oricare din etapele ce trebuie parcurse pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Clienții noștri din domeniul serviciilor, producției și comerțului sunt în continuă creștere, cărora le acordăm servicii complete de protejare a intereselor în activitatea curentă.

Testimoniale clienți

Clientii Avestis
 • Recomand echipa "Avestis" pentru analiza serioasă, abordarea curajoasă dar în mod deosebit pentru consilierea corectă și profesionistă!
  Elena Negulei
  Founder Edna Imobiliare
 • Încununând dorința noastră de dezvoltare cu profesionalismul și inițiativa partenerilor noștri de la Avestis și cu o bună comunicare de ambele părți, am reușit să îmbunatățim rezultatele și să accelerăm toate activitățile ce fac subiectul colaborării noastre.
  George Biță
  Director Departament Executare Silită - Getback Recovery SRL
 • Avestis au o echipă de avocați bine pregătiți profesional, dedicați scopurilor noastre comune, meticuloși în tot ceea ce fac, flexibili când trebuiesc înțelese anumite situații dificile, cu o echipă de recuperări eficientă.
  Conducerea
  Impuls Leasing Romania IFN SA
 • Am găsit în Avestis un partener de lucru profesionist, de încredere, responsabil, flexibil, care a urmarit să obțină rezultate favorabile organizației noastre.
  Ciprian Huma
  Director General - U.S.E. SYSTEMS SRL
 • Recomandăm cu multă încredere serviciile, acuratețea și profesionalismul AVESTIS INTERNATIONAL SRL.
  Daniel Rosca
  Director General - RECA Bucuresti
 • Seriozitatea, promptitudinea și profesionalismul angajaților Avestis ne-au demonstrat că această societate dispune de managementul și experiența necesară pentru a activa în acest domeniu.
  Bogdan Petrenco
  Director General – Tehnoprest 2001 SRL
Avestis International SRL

Clienții Avestis