Domenii de activitate Avestis

Acoperim complet un domeniu de nișă în peisajul juridic românesc, prin extindere la toate activitățile conexe recuperării.

Convingem cu tărie și fermitate debitorul să-și respecte obligațiile de plată sau de predare, ne apărăm cu măiestrie, folosind cu iscusință argumentele juridice și atacăm cu diplomație utilizând doar mijloace legale.

Avestis litigii

Litigii

Litigiul reprezintă cea mai importantă etapă în procedura recuperării creanțelor și bunurilor, ajungându-se doar în situația în care posibilitatea soluționării amiabile nu se poate realiza, din lipsă de consens a părților aflate în litigiu.

Mai mult »
Avestis recuperare creante

Recuperare creanțe

Recuperarea creanțelor este o activitate care necesită o bună cunoaștere a legislației, precum și îndeplinirea celor mai înalte criterii de profesionalism, fără de care nu se poate atinge scopul acesteia.

Mai mult »
Avestis recuperare bunuri

Recuperare bunuri

În activitatea de recuperare a bunurilor, fie că vorbim de bunuri mobile sau imobile, este foarte importantă logistica umană și informațională de care societatea noastră dispune.

Mai mult »
Consultanta Avestis

Consultanță

Consultanța acordată clienților noștri este faza cea mai importantă în activitatea de recuperare a creanțelor sau a bunurilor, deoarece, în funcție de particularitățile fiecarui caz în parte, se stabilește strategia ce trebuie urmată pentru atingerea obiectivelor solicitate de clienții noștri.

Mai mult »