Nu cred că există rețeta perfectă pentru a reuși în afaceri sau în carieră, dar sunt convinsă sa succesul există, iar atunci când începi să îl cunoști, satisfacția și bucuria care te încearcă te face să uiți de grijile și greutățile cu care te confrunți în fiecare zi în activitatea profesională.

Avestis împlinește 12 ani de la înființare și ne bucurăm, în cadrul acestei companii, de succesul obținut cu multă muncă, dedicare și dragoste față de activitatea desfășurată. Sunt 12 ani în care ne-am identificat ca „profesioniști în recuperări” și, literalmente, purtăm cu cinste și satisfacție această pecete, pentru că reflectă o realitate construită asiduu, alături de profesioniști extraordinari, ambțioși și dedicați în totalitate activității desfășurate.

De 12 ani ne bucurăm de domeniul juridic, un domeniu provocator, pe care l-am înfrumusețat și îmbogățit de-a lungul timpului cu experiența noastră pe segmentul de recuperare a bunurilor, a creanțelor și nu numai. Avestis este definiția complexității, a vastității și a pluralității de servicii în domeniul recuperărilor, iar acestea reprezintă o parte din motivele pentru care partenerii noștri aleg Avestis. Și fac o alegere excelentă!

Prosperitatea unei companii longevive îmbină foarte multe elemente, în lipsa cărora nu am mai putea discuta despre un succes pe termen lung. Partenerii care aleg Avestis, aleg o întreagă echipă de profesioniști care dispun de inteligență emoțională, pregătire teoretică și practică, experiență de peste 20 de ani în domeniul juridic, echipă care emană încredere și duce cu succes la îndeplinire fiecare deziderat.

Iată o rețetă de succes. Nu este perfectă, dar funcționează dacă o presari cu răbdare, corectitudine, transparență și cel mai important, plăcere pentru ceea ce faci.

La mulți ani, Avestis! Te apropii încet, încet de primul „buletin” și suntem dornici în continuare să te creștem fumos, integru și de încredere ca până acum. O vorbă spune că singuri ajungem mai repede, dar împreună mai departe, iar noi ne-am setat o destinație cu adevărat la înălțime.

Cristina Cornaci

Înscriere newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile Avestis.

Vă rugăm să așteptați...

Mulțumim pentru înscrierea la newsletter!