Indiferent de domeniul de activitate pe care îl desfășurăm, să ne menținem sănătoși este un aspect extrem de important și la fel de important este să încurajăm deprinderea obiceiurilor sportive care ne încarcă trupul și mintea cu energie pozitivă.

Ne manifestăm mândria față de performanțele sportive pe care le obține colegul nostru Lucian Molner și admirația față de stilul sănătos de viață pe care îl abordează atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Participând la maratonul Kiev Euro Maraton, Lucian a obținut timpul de 03:18:03 la o distanță de 42,2 Km, un timp care însemnă pentru Lucian atingerea unui nou record personal. Pasiunea pentru sport în general și pentru alergat în special, asemenea celei pentru domeniul juridic este alimentată de dorința lui de a-și depăși în permanență limitele și de a se perfecționa în domeniile care îi aduc satisfacție și cinste prin rezultatele remarcabile pe care le obține.

Pentru acest maraton, Lucian a fost antrenat de către cunoscutul atlet Marius Ionescu, cel care de-a lungul carierei sale de sportiv s-a remarcat prin performanțele pe care le-a atins, fiind primul maratonist român care a participat la proba de maraton masculin din cadrul unei olimpiade după 48 ani, la Jocurile Olimpice de vară din 2012 și primul român calificat la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro, stabilind de fiecare dată un nou record personal.

Lucian este un exemplu concludent pentru celebra afirmație „mens sana in corpore sano” și apreciem că un corp sănătos, ce se armonizează cu o minte sănătoasă, nu poate conduce decât la prosperitate, dezvoltare și determinare în a atinge cât mai multe obiective.

Noi, la Avestis, susținem sportul deoarece ne ajută să fim disciplinați, organizați și responsabili, aspecte care se reflectă atât în viața de zi cu zi, cât și în viața profesională, iar colegul nostru demonstrează aceste calități în exercitarea profesiei sale.

Ca echipă în cadrul Avestis, ne place să funcționăm adeseori după principii sănătoase ce reies din domeniul sportiv și obișnuim să tratăm business-ul ca pe un maraton și nu ca pe un sprint.

Felicitări, Lucian! Ne mândrim cu rezultatele pe care le obții și îți oferim toată susținerea noastră, ca echipă, în tot ceea ce îți propui!

 

 

Înscriere newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile Avestis.

Vă rugăm să așteptați...

Mulțumim pentru înscrierea la newsletter!