Revista „Legal Magazin” şi Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti au organizat Ediţia a II-a a Galei Legal Magazin, ce a avut loc marţi, 22.05.2018, în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerţ şi Industrie Bucureşti.

În cadrul Galei au fost recunoscute succesele profesiilor liberale, dar şi ale instituţiilor publice româneşti, în ceea ce priveşte promovarea mediului de afaceri român peste hotare. Misiunea declarată a publicaţiei „Legal Magazin”, lansată în luna mai 2013, este aceea de a face cunoscute valorile, importanţa şi profesionalismul specialiştilor din profesiile liberale, precum şi de a evidenţia puntea de legătură dintre aceştia şi mediul de afaceri autohton. Gala a fost de mare  ţinută, organizatorii întrecându-se în eleganţă şi nota de căldură acordată evenimentului.

În cadrul galei,  au fost premiate cunoscute diverse formaţiuni de organizare ale profesiilor liberale, organizaţii non-guvernamentale, reprezentanţi ai băncilor comerciale, societăţi şi cabinete de avocatură,  reprezentanţi ai autorităţilor locale şi centrale, precum şi societăţi ce activează în diverse domenii de activitate, conexe serviciilor juridice.

La categoria societăţilor specializate în recuperarea creanţelor, „Premiul pentru excelenţă în recuperarea creanţelor” a fost decernat societăţii Avestis Internaţional SRL, fiind acordat Cristinei Cornaci, fondator şi director general al companiei.

Cristina Cornaci a mulţumit organizatorilor, arătând că premiul obţinut reprezintă o recunoaştere a activităţii susţinute pe parcursul a 10 ani, în care societatea s-a impus ca leader în domeniu, oferind servicii specializate, integrate pe sectorul  recuperării de creanţe şi bunuri. A arătat că succesul se datorează unei fructuoase colaborări cu clienţii societăţii, cea mai importante pondere a acestora provenind din domeniul leasingului, un domeniu extrem de specializat ce acţionează pe o piaţă cu concurenţă acerbă. Cristina Cornaci a afirmat că organizarea, sistemul perfecţionat de-a lungul anilor au dus la rezultatele dorite, cunoscut fiind faptul că obiectivele propuse nu pot fi atinse decât prin perseverenţă, o continuă pregătire teoretică şi practică, o riguroasă atenţie la detalii şi sporită disciplină.

De asemenea, a mai precizat faptul că succesul se datorează echipei Avestis Internaţional SRL, formată din consilieri juridici şi avocaţi, o parte dintre aceştia lucrând în cadrul companiei încă de la început. Dânsa a mulţumit, pe această cale, pentru loialitatea, dedicaţia şi ambiţia de care aceştia au dat dovadă de-a lungul anilor.

Atmosfera Galei a fost animată de un concert de muzică rock, precum şi de petrecerea organizată la final de organizator, prilej de întâlnire între reprezentanţii acestui vast domediu, ocazie cu care aceştia şi-au împărtăşit din experienţele lor, din întâmplările plăcute ale anului trecut, precum şi din provocăriile cu care se confruntă.

Aşteptăm cu plăcere şi interes următoarea ediţie a Galei „Legal Magazin” şi mulţumim organizatorilor.