AVESTIS INTERNATIONAL  – imaginea unui business de success pe paginile revistei Club Antreprenor

În data de 29.09.2020, în ambianța hotelului Marshal Garden, a avut loc Gala Club Antreprenor organizată grație lansării revistei care poartă același nume, eveniment la care doamna Cristina Cornaci, fondatorul și Directorul General al societății AVESTIS, a fost invitată ca urmare a apariției publicistice în revista Club Antreprenor.

Lansarea revistei a făcut posibilă întrevederea și intersectarea unor remarcabili profesioniști, intendenți ai mai multor domenii de activitate, cărora li s-au oferit distincții pentru succesul și realizările profesionale, pentru aportul adus sistemului economic și pentru serviciile pe care le oferă, contribuind astfel la dezvoltarea socială.

AVESTIS INTERNATIONAL s-a remarcat, în primul rând, prin dexteritate și profesionalism, aspecte ce au reieșit din aserțiunile doamnei Cristina Cornaci, în rubrica revistei Club Antreprenor, acolo unde a evidențiat elementele esențiale și definitorii ale activității pe care societatea o desfășoară pe segmentul de recuperare bunuri și creanțe.

Performanțele profesionale ale AVESTIS au fost decernate cu „Premiul pentru excelență în recuperarea bunurilor și a creanțelor”, distincție aducătoare de probitate, recunoștință și, totodată, încredere în forțele proprii și în spiritul contingent în evoluția sistemului economic și social ce ne înconjoară.

Acest eveniment a lăsat o imagine plăcută a mediului de afaceri, întrucât suntem de părere că în business trebuie avută în vedere partea pozitivă a lucrurilor, astfel încât să ne putem concentra pe dezvoltare, prosperitate, seriozitate și succes, bineînțeles.

Mulțumim Club Antreprenor pentru oportunitățile oferite și susținem organizarea mai multor evenimente de acest gen!

 

Înscriere newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile Avestis.

Vă rugăm să așteptați...

Mulțumim pentru înscrierea la newsletter!