Marti, 09.03.2021, a avut loc conferinta cu tema „Solutii pentru recuperarea activelor provenite din infractiuni si pentru recuperarea creantelor”, organizata de Club Antreprenor. Evenimentul s-a desfasurat in una din salile de conferinte a Hotelului Marshal Garden, din Bucuresti, participarea fiind asigurata de organizatori inclusiv online.

In cadrul conferintei, au fost prezentate aspecte legate de interpretarea si aplicarea legislatiei in materia recuperarii creantelor provenite din infractiuni si a celor detinute de diversi creditori in procedurile de insolventa transfrontaliera. De asemenea, au fost abordate problematici privitoare la mijloacele si masurile de restructurare a creantelor, precum si de compensare institutionalizata a acestora. Temele propuse dezbaterii au fost prezentate de reprezentanti din cadrul Agentiei Nationale a Bunurilor Indisponibilizate, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Tribunalului Bucuresti, Asociatiei „Turnaround Magament Association”, Centrului de Pregatire pentru Personalul din Industrie si Societatii Civile Profesionale de Avocati „Cobuz si Asociatii”.

Printre conferentiari s-a enumerat si d-na Cristina Cornaci, fondator si director general al Avestis International S.R.L.,  cu un discurs foarte documentat legat de retructurarea conventionala, legala si judiciara a creantelor.

Doamna Cristina Cornaci a expus in alocutiunea sa: (i) fundamente legale ale dreptului creditorului de a obtine executarea la termen a obligatiilor financiare; (iii) dizertatii asupra restructurarii conventionale a creantelor; (iv) ilustratii ale restructurarii legale si judiciare a creantelor si (v) studii de caz din jurisprudenta romana.

Evenimentul a fost foarte frumos organizat de catre gazde si s-a bucurat de o larga participare, fiind difuzat inclusiv pe platformele Zoom si Facebook.

 

Înscriere newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile Avestis.

Vă rugăm să așteptați...

Mulțumim pentru înscrierea la newsletter!