Avestis International, reprezentată prin doamna Cristina Cornaci, în calitate de fondator și director general, a participat în data de 09 iunie, la ediția cu numărul 7 a Galei Club Antreprenor, un eveniment dedicat business-urilor de succes și antreprenorilor ambițioși, care au împărtășit atât verbal, cât și în cadrul aparițiilor din revista Club Antreprenor, lansată odată cu acest eveniment, experiența și secretul succesului lor.

Doamna Cristina Cornaci a transmis, în cadrul evenimentului, un puternic mesaj către toți antreprenorii ce compun circuirul afacerilor, punând accent pe importanța integrității, corectitudinii și fermității cu care trebuie tratate relațiile de afaceri, astfel încât parcursul unui business să fie unul benefic, aflat în permanență ascensiune și să aducă cu sine satisfacții și împliniri.

De asemenea, în discursul doamnei Cornaci s-au conturat aspecte interesante și importante din activitatea desfășurată în cadrul Avestis pe segmentul de recuperare, realizând prin acesta, o imagine a „recuperatorului” de bunuri și creanțe cu mult diferită de percepția mediului exterior, plasându-l în rândul profesioniștilor juridici (avocați, consilieri juridici) care acționează sub imperiul legii și în interesul creditorilor prejudiciați.

Mesajul transmis din partea Avestis a fost extrem de apreciat de auditoriu, iar activitatea desfășurată în domeniul juridic pe segmentul de recuperare bunuri și creanțe a atras cuvinte de laudă și a stârnit interes în rândul potențialilor clienți.

Ne-a făcut o deosebită plăcere să participăm la evenimentul organizat de partenerii Club Antreprenor și așteptăm cu bucurie invitațiile viitoare. Pentru doritori, vă invităm să lecturați integral interviul acordat de doamna Cristina Cornaci pentru revista Club Antreprenor:

https://www.clubantreprenor.ro/2022/06/08/interviu-cu-cristina-cornaci-director-general-avestis-international-am-grija-sa-sadesc-in-urma-mea-incredere-deoarece-asa-castig-oameni-si-parteneriate-de-lunga-durata/