Partenerii Avestis


Parteneriatele de calitate încheiate cu profesioniști ai dreptului dau valoare serviciilor noastre și crează un sistem consolidat al întregului act de recuperare.

Succesele remarcabile dobândite în litigiile în care am reprezentat clienții noștri, fie este vorba de contracte de leasing, de contracte de credit sau drepturi rezultate din alte acte, ne îndreptățesc să afirmăm că asigurăm servicii juridice de calitate prin intermediul avocaților cu care colaborăm.

Parteneriate de încredere

Colaborările cu peste 150 de executori judecătorești din toate județele tării, aleși după o atentă evaluare, în funcție de profesionalismul și eficiența de care au dat dovada, contribuie semnificativ la rezultate pozitive ale activitații noastre.

Cabinetul de avocat
Marc Aureliu Horia

Cabinetul de Avocat „Marc Aureliu Horia” este dedicat scopului de a atinge un standard inalt al serviciilor juridice pe care le presteaza, oferind clientiilor sai consiliere juridica si reprezentare, in orice problema legala.

Cabinetul construieste relatiile cu clientii sai bazandu-se pe sinceritate, incredere si dedicatie, in vederea obtinerii unui nivel inalt al serviciilor juridice prestate.

Principiile care stau la baza desfasurarii activitatii cabinetului si care definesc raporturile cu clientii, sunt:

  • Interesele clientului sunt intotdeauna pe primul loc, fiind receptivi la nevoile si preocuparile acestuia;
  • Sa asiguram cu profesionalism, respectand principiile etice care guverneaza profesia de avocat, reprezentarea si asistenta juridica necesara clientiilor, in orice problema legala;
  • Sa explice in permanenta clientului care sunt costurile ce trebuie suportate de catre acesta, pentru serviciile juridice de care beneficiaza.

Experienta si cunostiintele acumulate de titularul cabinetului, domnul avocat Marc Aureliu Horia, atat în cadrul unei societati de avocatura de renume, cat si ca titular al propriului cabinet de avocat, sunt o garantie a faptului ca, cabinetul poate oferii servicii în domeniul juridic, eficiente si profesioniste.

Activitatile desfasurate pana tn prezent au acoperit, in special, litigii izvorate din Legea nr. 85/2006 – privind procedura insolventei, contestatii la executare, drept comercial, drept civil, Legea nr. 33/1994 – privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, drept administrativ, dreptul proprietatii intelectuale, drept penal.

Cabinetul de avocat
Ionescu Nicoleta Mădălina

Activitatea în cadrul cabinetului este administrată în așa fel încât fiecare dosar este administrat în mod eficient, cu menținerea unei strânse comunicări cu clientul. Modul de lucru presupune identificarea strategiilor optime pentru soluționarea litigiului, în termen rezonabil, identificarea soluțiilor pentru diminuarea costurilor pe care clientul trebuie să le suporte.

Cabinetul și-a axat activitatea către domeniul consultanței acordate clienților internaționali și naționali, în principal în proiecte comerciale, de organizare corporatistă și de insolvență.

Titularul cabinetului, doamna Mădălina Moianu, s-a impus ca un foarte bun avocat pledant reprezentând clienții români și străini în litigii complexe de drept comercial, administrativ, fiscal, bancar și de dreptul concurenței, lucrând cu ușurință în limba engleză și franceză.

  • Între Societatea Civilă Profesională de Executori Judecatorești Matei & Asociații și S.C. AVESTIS INTERNATIONAL S.R.L., există o colaborare benefică de aproximativ trei ani. S.C.P.E.J. Matei & Asociații pune în executare silită dispozițiile cu caracter civil din titlurile executorii înaintate de catre S.C. AVESTIS INTERNATIONAL S.R.L., comunicarea și colaborarea dintre executorii judecatorești și creditoare fiind una operativă și constructivă.
    Societatea Civila Profesionala de Executori Judecatoresti Matei & Asociatii
  • Oameni extraordinari care formează o echipă de excepție. Acesta este secretul succesului nostru, al ambelor echipe.
    Nebunu Nicolae
    Executor Judecătoresc
  • Felicitări pentru profesionalismul cu care abordați orice situație și pentru realizările deosebite.
    Ardeleanu Bianca Anamaria
    Executor Judecatoresc
  • Colaboratori cu înalt grad de pregătire profesională, abili și diligenți, sunt echipa care aplică cele mai interesante, moderne și, nu în ultimul rând, profitabile metode de colaborare. Recunoașterea calităților și eficienței lor este preponderentă, iar calitatea serviciilor este susținută de grija lor față de interesul tuturor celor cu care relaționează.
    Costel Bordian
    Executor Judecătoresc
  • Ne face o deosebită plăcere să folosim acest prilej pentru a menționa excelenta colaborare pe care Biroul Executorului Judecătoresc Adina Maria Placintă o are cu Departamentul Juridic din cadrul companiei Avestis International și pe acestă cale vrem să vă felicităm pentru profesionalismul cu care abordați orice situație, cât și pentru realizarile deosebite în domeniul recuperărilor de creanțe.
    Placintă Adina Maria
    Executor Judecătoresc
  • O echipă activă și responsabilă de profesioniști în domeniu. Preocupați de dezvoltare continuă atât în plan profesional, cât și relațional, fac parte din categoria colaboratorilor pe care ți-i dorești aproape în desfășurarea activității zilnice.
    Ancuța Dumitraș
    Executor Judecătoresc
  • Dupa o colaborare neintrerupta de cinci ani, “Avestis” poate fi descrisa in doua cuvinte: seriozitate si profesionalism.
    Silviu Oană
    Executor Judecătoresc
  • Odata cu trecerea anilor echipa “Avestis” si-a dovedit valoarea.
    Plumbu Sebastian
    Executor Judecătoresc
  • Colaborarea cu echipa de profesioniști de la Avestis este un real succes, de fiecare dată obținând rezultate mai bune decât așteptările.
    Ochian Doru Cătălin
    Executor Judecătoresc
Executarea silita prin poprire

Partenerii Avestis