Avestis consultanta

Consultanță și Management de Caz

Consultanța acordată clienților noștri este faza cea mai importantă în activitatea de recuperare a creanțelor sau a bunurilor, deoarece, în funcție de particularitățile fiecarui caz în parte, se stabilește strategia ce trebuie urmată pentru atingerea obiectivelor solicitate de clienții noștri.

Realizări

  • Consultanța în modificarea condițiilor generale ale contractului de leasing financiar pentru una dintre cele mai importante societăți de leasing de pe piața din România;
  • Consultanța în redactarea contractului de leasing operațional pentru o societate de leasing operațional nou înființată și care s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani;
  • Consultanța privind prevenirea unor litigii cu mize de câteva milioane de euro, rezultate din neîndeplinirea obligațiilor din contractele de leasing;
  • Consultanța privind modificarea unor proceduri interne a unor persoane juridice, în armonie cu modificările legislative și pentru a ne asigura avantaje juridice în caz de litigiu.

Consultanța juridică este etapa cea mai importantă în vederea recuperării creanțelor și a bunurilor. În funcție de particularitățile fiecarui caz în parte, în această etapă se stabilește care sunt pașii necesari ce trebuie urmați pentru atingerea obiectivelor stabilite.

De asemenea, clientul este informat cu privire la modalitățile cele mai eficiente care trebuie urmate, la costurile ce implică demararea procedurilor stabilite, precum și un termen estimat pentru realizarea acesteia.


O consultanță juridică profesionistă poate veni doar în urma unei experiențe acumulate în mod constant și eficient, unde societatea noastră dispune, având în vedere numărul foarte mare de dosare gestionate și finalizate cu succes, precum și portofoliul de clienți importanți de care dispune, de expertiza necesară acordării unei consultanțe juridice profesioniste.

Consultanța vizează atât aspectele de prevenire a unor situații litigioase dar și dezamorsare în faza amiabilă a acestora.