O nouă ediție a Cafenelei noastre juridice, a avut loc la data de 16.02.2021, cu o temă de extremă actualitate: Suspendarea la plată a ratelor de leasing și de credit, precum și facilitățile fiscale menite să ajute diverse categorii de contribuabili în a depăși efectele economice nefaste ale evoluției pandemiei cauzate de virusul Sars – CoV-2.

Traversăm o perioadă extrem de bogată în modificări legislative, pe acest segment, și ne-am propus să prezentăm auditoriului o sinteză a câtorva reglementări de interes, pentru mediul de afaceri.

Gazda noastră, doamna Cristina Cornaci fondatorul societății Avestis International SRL a moderat conferința noastră, fiind totodată unul dintre conferențiari, alături de doamna  Veronica Molner, expert contabil și auditor financiar, și de colega noastră doamna Mădălina Ionescu, avocat pledant în cadrul Baroului București.

În cadrul acestui eveniment, au fost expuse interpretări ale celor mai recente reglementări în materia diverselor facilități, mai sus menționate, combinate cu aspecte practice de constituire a documentației necesare accesării respectivelor forme de ajutor legiferate.

Ne-am aplecat cu precădere asupra importanței cunoașterii, de către antreprenori a avantajelor dar și a dezavantajelor facilităților prezentate și am punctat care sunt implicațiile economice ale acestora, pe termen lung.

Dezbaterea a fost deosebit de interesantă, și s-a bucurat de un auditoriu ce  a participat activ, făcând observații și adresând întrebări speakerilor. Evenimentul a fost difuzat online, pe platformele zoom, facebook dar și de „Club Antreprenor”, mulțumind partenerilor noștri, pe aceasta cale.

Reiterăm, pe aceasta cale, invitația noastră de a propune, la rândul dvs., teme pe care doriți să le analizam împreună ori dificultăți pe care dvs le-ați întâmpinat, în domeniul dreptului afacerilor.

Vă așteptăm cu drag la următoarea ediție a cafenelei noastre juridice!

 

 

Înscriere newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile Avestis.

Vă rugăm să așteptați...

Mulțumim pentru înscrierea la newsletter!