Se simte ca și cum a fost ieri, însă au trecut 13 ani de când am pus bazele Avestis. Să fie oare clișeica noțiune a timpului care zboară sau să fie vorba despre toată activitatea și munca care au încununat acești ani? E posibil să vorbim despre un mixt între cele două, însă oricare ar fi explicația trecerii timpului, nu pot să văd decât rezultatele și progresul de care mă bucur în prezent. Eu și echipa mea.

La mulți 13 ani, Avestis, pe 13 aprilie 2023! 13 ani de Avestis, însă toți cu noroc, cu împliniri și cu recunoștință. Încep prin a fi recunoscătoare în primul rând mie pentru că fac ce îmi stă în putință să dezvolt Avestis la cele mai înalte standarde. Mai apoi sunt recunoscătoare echipei mele de profesioniști care muncesc, se dedică și învață permanent, astfel încât să deservească scopului și specificului Avestis în cel mai fidel mod. Sunt recunoscătoare clienților și colaboratorilor Avestis care sunt alături de noi și care ne oferă șansa de a dovedi că suntem cei mai buni. Și în definitiv, sunt recunoscătoare acestui timp care, deși trecător, mi-a scos în cale experiențe, provocări și oportunități pe care le-am îmbrățișat cu drag și care mi-au oferit șansa să fiu ceea ce sunt azi – un om care apreciază onestitatea, perseverența și celeritatea.

A-ți desfășura activitatea profesională în acest domeniu nu este deloc ușor. Asemeni oricărui prestator de servicii, pentru a fi recunoscut pe piață, trebuie să oferi calitate, să oferi ceva deosebit, însă spre deosebire de calitatea materială, extrem de facil de prelucrat, calitatea umană depinde exclusiv de oamenii cu care alegi să lucrezi și care te vor reprezenta în fața clienților. Avestis nu e singura societate de recuperări de pe piață, dar cu siguranță este singura care oferă calitate, diversitate și flexibilitate în aceeași măsură tuturor clienților care au nevoie de serviciile noastre. Mi-am dorit ca atunci când un comerciant, profesionist, finanțator sau orice altă entitate juridică are nevoie de suport în scopul recuperării creanțelor și/sau a bunurilor ori de servicii conexe acestora, Avestis să fie alegerea potrivită pentru soluționarea tuturor problemelor și, iată că, în prezent reprezentăm cele mai mari societăți de leasing, bănci, ba chiar și companii de aviație. Specializarea noastră tinde să fie secretul reușitei, iar experiența echipei de juriști – avocați și consilieri juridici – care îmbracă toate serviciile conexe activității de recuperare, ne aduce rezultate pozitive de care ne bucurăm atât noi cât și profesioniștii pe care îi reprezentăm.

La o aruncătură de priviri în urmă, asupra celor 13 ani, mă încearcă sentimentul de glorie, dar privind spre viitor nu simt decât motivare și determinare pentru a face fiecare an ce va trece mai bun decât cei 13 deja trecuți.

La mulți ani, Avestis! Îmi încep această zi de 13 (despre care, apropo, nu cred că aduce ghinion) cu două convingeri: viitorul poate fi mai bun decât prezentul și stă doar în putința noastră să facem asta să se întâmple.